Blog – Left Sidebar

02-04 Nisan 2019 Adli Belge İnceleme Kursu 2. Duyuru

Değerli Adli Bilimciler, 04-07 Nisan 2019 tarihlerinde  İzmir, Paloma Pasha Resort Özdere’de gerçekleştirilecek olan 16. Adli Bilimler Kongresi öncesinde Derneğimiz tarafından 02-04 Nisan 2019 tarihlerinde paralel oturumlar şeklinde düzenlenecek olan Adli Belge İnceleme Kursları’nın ayrıntılı programları aşağıdadır. ABİDER YÖNETİM KURULU   TEMEL DÜZEY ADLİ BELGE İNCELEME EĞİTİMİ-I 02 Nisan 2019 Salı 13.00-13.40 El Yazısının Anatomo-Nöro-Fizyolojisi.

02-04 Nisan 2019 Adli Belge İnceleme Kursu 1. Duyuru

Değerli Adli Bilimciler, 04-07 Nisan 2019 tarihlerinde Paloma Pasha Resort Özderede  gerçekleştirilecek olan 16. Adli Bilimler Kongresi’nde Derneğimiz tarafından 02 Nisan 2019 (saat 13.00’de başlayacak)- 04 Nisan 2019 (saat 13.00’e kadar sürecek) tarihlerinde paralel oturum şeklinde Adli Belge İnceleme Kursları düzenlenmiştir. Kurslar ile ilgili açıklamalar ve kurs programları aşağıdadır. Not: Kurslara günlük katılım sağlayıp otelde.

2. Ulusal Adli Belge İnceleme Kongresi Daveti

Değerli Meslektaşlarımız ve Değerli Bilim İnsanları Sizi bu yıl 21 – 23 Aralık 2018 tarihinde Lionel Hotel, İstanbul’da düzenleyeceğimiz 2.Ulusal Adli Belge İnceleme Kongresine davet etmekten büyük bir onur ve mutluluk duyarız. Kongremiz TÜBİTAK 2223-B Yurtiçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Programı tarafından desteklenmektedir. Kongre sitesine ulaşmak için tıklayınız.

Adli Belge İnceleme Kursu 2. Duyuru

Değerli Adli Bilimciler, 12-15 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya, Beldibi Paloma Foresta Resort & Spa’da gerçekleştirilen 15. Adli Bilimler Kongresi öncesinde Derneğimiz tarafından 10-11 Nisan 2018 tarihlerinde paralel oturum şeklinde düzenlenen Adli Belge İnceleme Kurslarının ayrıntılı programı aşağıdadır. ABİDER YÖNETİM KURULU ANTALYA TEMEL DÜZEY ADLİ BELGE İNCELEME EĞİTİMİ-I   ANTALYA TEMEL DÜZEY ADLİ BELGE İNCELEME EĞİTİMİ-II

Adli Belge İnceleme Kursu 1. Duyuru

Değerli Adli Bilimciler, 12-15 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan 15. Adli Bilimler Kongresinde Derneğimiz tarafından 10-11 Nisan 2018 tarihlerinde paralel oturum şeklinde Adli Belge İnceleme Kursları düzenlenmiştir. Kurslar ile ilgili açıklamalar ve kurs programları aşağıdadır. ABİDER YÖNETİM KURULU   TEMEL DÜZEY ADLİ BELGE İNCELEME EĞİTİMİ-I (TEORİK)* Saat Konu 1 Giriş ve Temel Kavramlar 1 Ulusal.

Adli Belge İnceleme Kursu – 3. Duyuru – 2017

Değerli Adli Bilimciler, 29 Eylül -01 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen I. Ulusal Adli Belge İnceleme Kongresi öncesinde Adli Belge İnceleme Kursu 27-28 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenmiştir.  ABİDER YÖNETİM KURULU